Incassobureau Utrecht – dubieuze debiteuren confronteren

Doing business

Incassobureau Utrecht – dubieuze debiteuren confronteren

De ene klant is de andere niet in Utrecht. Zo gaat dat ook bij betalingen. Gelukkig worden de meeste facturen snel voldaan. Wat je zorgen baart zijn altijd die twee of drie nota’s die maar uit blijven staan. Ook al stuur je herinnering na herinnering en uiteindelijk een aanmaning. Er wordt gewoon niet op gereageerd. Het beste dat je dan kunt doen is het in de hand van een derde partij leggen. Dat hoeft nog niet meteen tot een zware gerechtelijke procedure te leiden. Dat is zo’n tracé waardoor je nog meer bezig bent met je trage debiteuren. De beste oplossing is het inschakelen van het incassobureau Utrecht. Je hebt je probleem dan uit handen gegeven en wel in hele vaardige juridische handen gelegd!

Acties van incassobureau Utrecht

Dit bureau heeft vaker dit soort varkentjes gewassen. Sterker, ze hebben er hun werk van gemaakt. Je wanbetaler wordt nu niet langer meer ‘geplaagd’ door jouw berichtjes. Maar hij krijgt nu een team tegenover zich staan dat er alles aan doet om hem tot betaling van het verschuldigde over te laten gaan. Het incassobureau weet precies wat te doen om de debiteur zo snel mogelijk aan het internetbankieren te krijgen. Met vrij heftige precisie rekent het bureau je debiteur voor welke oplopende kosten hij mag verwachten als hij nog langer de betaling uitstelt. 

Incassobureau Utrecht en doorzettingsvermogen

Door je uitstaande facturen via een incassobureau alsnog te claimen, ga je nog altijd een minnelijk traject in. Er kan nog geen beslag gelegd worden op tegoeden of goederen van de debiteur. Het enige dat je wanbetaler nu wel moet doorstaan, dat zijn brieven en bezoekjes van het bureau. Waarin glashelder wordt aangegeven dat de betaaltermijn echt allang om is. En als hij niet goedschiks gaat betalen, het kwaadschiks gaat gebeuren. Het bureau blijft attent en vriendelijk maar heeft effectieve strategieën om de wanbetaler toch naar zijn pinpas te laten grijpen. De ervaring leert dat het incassobureau Utrecht meer dan negen van de tien keer het voor elkaar krijgt de debiteur te laten betalen. Waarna jij enkele weken later het gefactureerde op je rekening ziet voorbijkomen.

Een goedkoop tracé

Je facturen laten innen door een incassobureau gaat je weinig kosten. Lukt het onverhoopt niet om het geld te innen, dan neemt het bureau haar verlies en vraagt ze niets voor de service. Die is op basis van no-cure-no-pay. Komt je debiteur wel alsnog met het geld, dan kost het je nog steeds niets. Want het bureau legt dan de gemaakte kosten op het bordje van de debiteur. Dan is de onmin niet tussen jou en je klant maar tussen je klant en het bureau waar hij kosten voor kwijt is. 

Geen gepieker, snel uitbesteden

Het incassobureau Utrecht werkt snel en bespaart je een hoop gepieker en de nodige stress. Jijzelf komt er dus niet uit met de wanbetalende klant. Laat het dan over aan de knowhow en expertise van een incassobureau. Dat is dagelijks in de weer met het probleem van niet betalende klanten. De medewerkers weten exact hoe ze mensen alsnog zo ver krijgen om het verschuldigde over te maken. Scheelt jou stress en brengt wel de euro’s ietwat laat maar toch mooi binnen.