Een fris en schoon kantoor met kantoorschoonmaak

Doing business

Een fris en schoon kantoor met kantoorschoonmaak

Voor een schoon en opgeruimd kantoor kun je kiezen voor kantoorschoonmaak. Bij kantoorschoonmaak worden de ruimtes grondig gereinigd. Dit kan plaatsvinden in de avonduren, zodat jij en jouw personeel geen last hebben van de schoonmakers. Ook kun je ervoor kiezen om de schoonmakers overdag te laten komen. Een schoon en opgeruimd kantoor werkt prettig en jouw werknemers zullen je dankbaar zijn. Zo kom je elke dag op kantoor en kun je de dag met een frisse start beginnen zonder kruimels op de vloer, vlekken op je bureau of een vieze keuken. Je bespaart tijd door dit uit handen te geven aan een professioneel schoonmaak team die dit graag voor je aanpakt.

Voordelen van een kantoorschoonmaak

Naast dat jij en jouw medewerkers het fijn vinden om in een schoon kantoor te werken is het ook prettig voor klanten of gasten die over de vloer komen. Door middel van kantoorschoonmaak hoef je je hier niet meer druk om te maken. Een schoon en opgeruimd kantoor is uitnodigend voor gasten en het is tevens het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer een kantoor rommelig en vies is, zal de klant dit zeker onthouden maar wanneer ze worden verwelkomd voor een frisse geur en een opgeruimde zaak is de beleving meteen anders. Kantoorschoonmaak kent dus vele voordelen. Er kan worden afgesproken wanneer de schoonmakers langs komen om de kantoorruimte schoon te maken. Vaak kunnen ze dezelfde dag al aan de slag.

Dieptereiniging en desinfectie

Op een kantoor zijn veel mensen aanwezig. Soms kunnen deze aantallen oplopen tot wel meer dan 100 man. Je kunt je voorstellen dat een kantoor dan snel rommelig en vies wordt. Zeker wanneer ook iedereen gebruikt maakt van een gezamenlijke keuken of toilet. Om alles schoon te houden kun je kiezen voor kantoorschoonmaak. Bij professionele kantoorschoonmaak wordt er niet oppervlakkig gereinigd maar wordt alles grondig en diep gereinigd. Daarnaast wordt alles goed gedesinfecteerd. Door dagelijks of wekelijks te kiezen voor kantoorschoonmaak blijft alles netjes en blijven jouw medewerkers daarnaast ook gezond. Een schoon kantoor is ook een fijne werkplek en het zorgt ervoor dat medewerkers minder zullen verzuimen. 

Van begin tot het eind blinkend schoon met een kantoorschoonmaak

De grondige reiniging begint bij de voordeur en stopt bij het laatste bureau. Bij een kantoorschoonmaak kun je denken aan het reinigen van de toiletten, het in- en uitruimen van de vaatwasser of het handmatig doen van de afwas. Ook worden de beeldschermen, muizen, toetsenborden en bureaus gereinigd en gedesinfecteerd en worden de vloeren goed schoongemaakt en de ramen gezeemd. De kantoorruimtes zijn na de schoonmaak stofvrij, vlekvrij en brandschoon. Je zou bijna van de vloer kunnen eten. Ieder kantoor heeft zijn eigen wensen en werktijden. Daarom kun je kiezen wanneer het team langs komt om de ruimte schoon te maken. Zo zitten de medewerkers niet te werken met een stofzuiger op de achtergrond wat wel zo prettig is en wordt niemand onnodig afgeleid. Ook kan de doorstroom naar het toilet of keuken worden verhinderd als een schoonmaakteam bezig is onder werktijd. Hierin kun je jouw wensen aangeven.